Om oss (2)

Nidaros Kirketekstiler og Utstyr i Trondheim ble grunnlagt i juli 2003 og har siden den gang dedikert seg til å betjene kirkemiljøet med høykvalitets utstyr og tekstiler.

Vår Kontaktinformasjon

  • Organisasjonsnummer: NO 985 465 878 MVA
  • Telefon: +47 995 06 248 eller +47 73 57 22 88
  • Epost: post@kirketekstiler.no
  • Adresse: Fykenvegen 14, 7054 Ranheim (ca. 1 mil øst for Trondheim sentrum)

Vårt Bidrag til Kirkens Tjeneste

Vi spesialiserer oss i å levere utstyr til kirker og kapeller, samt vakre kirketekstiler til å berike kirkens liturgi og estetikk.

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider tett med ulike leverandører, spesielt når det gjelder kvalitetsstoffer, tepper/løpere for kirker og kapeller, samt seteputer for kirkebenker.

Støtte til Kunst og Brukskunst

Vi er også stolte av å kunne formidle kontakt med kunsthåndverkere og brukskunstnere for de som søker unike kunstneriske elementer til sine kirker og religiøse omgivelser.

Nettbutikk og Rask Levering

I vår nettbutikk kan du utforske vårt sortiment av produkter, samt se bilder og priser. Hvis du savner spesifikke produkter, sender vi med glede brosjyrer eller annet relevant materiell.

For rask og effektiv service, sender vi lagerførte varer neste virkedag. Vi ønsker å gjøre handel med oss så enkelt som mulig, og derfor påløper det ingen ekstra kostnader utover varepris og porto.

Takk for at du besøker Nidaros Kirketekstiler og Utstyr. Vi ser frem til å betjene dine behov for kirketekstiler og utstyr med dedikasjon og lidenskap.